×

Delna pubilcē savu izvērtējumu par KNAB vadītāja J.Streļčenoka kompetencēm un aicina to darīt citas NVO

abi-logoooo

Biedrība „Sabiedrība par atklātību – Delna” (Delna) publicē Korupcijas novēršanas un apkarošanas (KNAB) biroja vadītāja Jaroslava Streļčenoka kompetenču novērtējumu, kur ir izvērsti argumenti, kādēļ uzskatām, ka J.Streļčenoks nav piemērots KNAB vadītāja amatam.

Lai nodrošinātu atklātību un sabiedrībai būtu iespējams uzzināt Delnas izvērtējumu par J.Streļčenoka darbu, savā interneta mājas lapā esam publicējuši izvērsto novērtējumu. Vienlaikus aicinam arī pārējām nevalstiskajām organizācijām, kuras vērtēja KNAB vadītāja darbu, publiskot savus izvērstos novērtējumus, lai nodrošinātu atklātību izvērtēšanas procesā

Delna šajā procesā, lai nodrošinātu objektivitāti KNAB vadītāja J.Streļčenoka novērtēšanā, uzklausīja savus biedrus, Delnas direktors tikās ar Streļčenoku un vairākiem KNAB darbiniekiem. Delnas vērtējums par KNAB vadītāja kompetenci tika izdarīts, pamatojoties uz organizācijas sadarbības praksi ar J.Streļčenoku un iegūtajiem viedokļiem.

Delnas izvērtējums par J.Streļčenoka darbu, kas tika nosūtīts Ministru prezidentei Laimdotai Straujumai 2015.gada 27.martā.

Plašāka informācija:

Gundars Jankovs

Sabiedrības par atklātību – Delna, Transparency International Latvijas nodaļas direktors

Kontakti: (+371) 67285585, Mob.: (+371) 26672234, gundars.jankovs@delna.lv

www.sif.lv | www.eeagrants.lv |  www.eeagrants.org

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija

Programmu finansē EEZ finanšu instruments un  Latvijas valsts

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52