×

Atzīmējot Starptautisko Pretkorupcijas dienu, 9.decembrī Delna sniegs vērtējumu par aktuālākajām pretkorupcijas aktivitātēm Latvijā, kā arī par Delnas paveikto un darbības iecerēm tuvākajā nākotnē

Pasaulē 9.decembrī atzīmē Starptautisko Pretkorupcijas dienu. Tās mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību korupcijas problēmām, korupcijas atpazīšanai un novēršanai. Šajā dienā Delna rīko preses konferenci, kurā iepazīstinās ar jaunākajiem sabiedriskās domas aptaujas datiem, aktuālajām korupcijas problēmām, kā arī Delnas darbību.

Rīgā, 2009.gada 7.decembrī

Preses konferencē “Sabiedrības par atklātību – Delna” direktore Laura Miķelsone sniegs vērtējumu par aktuālākajām pretkorupcijas aktivitātēm Latvijā, kā arī Delnas paveikto un darbības iecerēm tuvākajā nākotnē.

Vienlaikus preses konferencē tiks publiskoti nesen pēc “Sabiedrības par atklātību – Delna” pasūtījuma SKDS veiktās sabiedriskās domas aptaujas dati, kuri liecina, ka aptuveni 70% uzskata, ka krīzes apstākļi nav par pamatu, lai kukuļdošana un citas koruptīvas darbības tiktu vairāk attaisnotas. Aptaujā uzdoti arī jautājumi par personisko pieredzi ar korupciju, kā arī gatavību dot kukuli vai ziņot par korupcijas gadījumiem, kā arī KNAB darbības vērtējumu dažādos griezumos.

Preses konference notiks 9.decembrī, plkst.11:00 “Delnas” birojā A.Čaka ielā 49 – 4.

Kontaktpersona:

Laura Miķelsone, biedrības “Sabiedrība par atklātību- Delna” direktore
tālr. 29282817/ e-pasts: laura.mikelsone@delna.lv

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52