×

Biedru kopsapulce ievēl jaunu Delnas padomi. Par Delnas padomes priekšsēdētāju kļūst Inese Voika

Rīgā, 2010.gada 27.aprīlī

Vakar, 26.aprīlī “Sabiedrības par atklātību – Delna” ikgadējā biedru kopsapulcē, beidzoties padomes darbības termiņam, tika pārvēlēta jauna padome. Par padomes locekļiem tika ievēlēti izdevniecības ”Ir” valdes priekšsēdētājs un žurnālists Pauls Raudseps, bijušais Satversmes Tiesas priekšsēdētājs un profesors Aivars Endziņš, bijušais valsts sekretāra vietnieks aizsardzības ministrijā Jānis Ātrens, AS “Latvijas valsts meži” attīstības vadītāja Ilga Bērzkalns, korupcijas pētnieks Valts Kalniņš un jurists Jānis Bernāts.

Biedru kopsapulcē par Delnas padomes priekšsēdētāju tika ievēlēta Delnas dibinātāja, pretkorupcijas eksperte Inese Voika.

Delnas darbības prioritātes 2010.gadā – veicināt vēlētāju atmiņu, apkopojot informāciju vēlētajiem par politiķu darbiem; uzraudzīt Latvijas Nacionālās bibliotēkas celtniecību; izglītot jauniešus pretkorupcijas jautājumos un veicināt viņu pilsonisko līdzdalību; sniegt juridisko palīdzību iedzīvotājiem teritorijas plānošanas un būvniecības jautājumos, kā arī turpināt būt par sargsuni valdības darbam.

“Sabiedrība par atklātību – Delna” ir sabiedriskā labuma biedrība, kuras darbības mērķis ir veicināt demokrātiskas sabiedrības veidošanos, sekmējot informācijas atklātību un korupcijas novēršanu. 1998.gada 27.augustā Delna tika izveidota kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas “Transparency International” Latvijas nodaļa, kas kopā ar 85 citu valstu nodaļām darbojas gan valsts, gan starptautiskā līmenī.
Plašāka informācija:
Laura Miķelsone
Sabiedrības par atklātību – Delna direktore
67285585
laura.mikelsone [at] delna.lv

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52