×

Programma – Pētnieciskā žurnālistika. Prakse. Politika.

KAS tas ir?

Programmas mērķis ir veicināt studentu, īpaši topošo žurnālistu interesi par politiku, tās izvērtēšanu un sabiedrības informēšanu. Šo programmu organizē biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”, veidojot 10.Saeimas deputātu uzraudzības portālu www.deputatiuzdelnas.lv

Programmas ietvaros notiks nodarbības, ar pieredzējušu žurnālistu piedalīšanos par dažādiem ar pētniecisko žurnālistiku saistītiem jautājumiem. Kopumā notiks 11 nodarbības, aptuveni 2 reizes mēnesī. Nodarbības notiks Rīgā. Nodarbību starplaikā programmas dalībniekiem būs jāveic praktiski uzdevumi, kas saistīti ar informācijas vākšanu, viedokļu iegūšanu un apkopošanu. Programmas ietvaros katram dalībniekam (vienam vai arī atrodot grupas iekšienē domubiedrus), būs jāveic viens pētniecisks darbs par paša izvēlētu jautājumu, kas tiks publicēts gan Delnas veidotajā 10.Saeimas darba uzraudzības portālā www.deputatiuzdelnas.lv, gan, iespējams, arī kādā no plašāk zināmiem medijiem.

KUR var uzzināt ko vairāk?

Ja vēlies uzzināt ko vairāk par projektu, tā saturu, tad aicinām sazināties elektroniski, rakstot uz epastu arita.viksna@delna.lv vai arī zvanot uz Delnas biroju 67285585.

Vai tas ir domāts MAN?

Ja esi žurnālistikas students (2.kurss un augstāk), tikko beidzis žurnālistikas studijas un vēl neesi uzkrājis pieredzi, vai arī studē ko citu, taču savu nākotni apsver saistīt ar žurnālistiku un politikas sfēru, kā arī ja nākotnē vēlies kļūt par veiksmīgu žurnālistu un ar savu darbu ietekmēt politikas procesu, tad šī ir Tava iespēja!

KO es iegūšu?

Tu iegūsi padziļinātas zināšanas pētnieciskajā žurnālistikā, īpaši no praktiskās puses, iespēju publicēt savu pētniecisko darbu, programmas ietvaros iegūsi vērtīgus kontaktus, un iespēju piedalīties praktiskā sabiedrības uzraudzības projektā. Labāko darbu atoriem būs iespēja piedalīties Pretkorupcijas vasaras skolā.

KĀ var pieteikties?

CV un motivācijas vēstuli, kurā apraksti, kādēļ piesakies šajai programmai, kā arī kā izmantosi savas zināšanas, lūdzam nosūtit uz epastu arita.viksna@delna.lv (lūdzam pievienot arī kādu savu publikāciju, ja tāda ir bijusi). Pieteikumus gaidīsim līdz 2011.gada 10.martam (ieskaitot). Programmā aicināsim piedalīties 15 motivētākos jauniešus.

CIK tas maksā?

Dalība programmā ir par brīvu. Projekts tiek īstenots ar Sorosa fonda – Latvija atbalstu.

 Tiekamies ceturtdien, 3.martā, uzzināsi vairāk!

 LU Sociālo zinātņu fakultāte, Lomonosova 1a!

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52