×

Delna ceturtdien aicina ikvienu protestēt pret oligarhu varu un Latvijas nozagšanu, iestājoties par tiesisku valsti un stipru KNAB

Valsts prezidents ir rosinājis 10.Saeimas atlaišanu, aicinot izravēt to ļaunuma sakni, kas šķir varu no sabiedrības, kā arī pārtraukt melu politiku. Tautai par to būs jālemj vasarā.

Delna uzskata, ka ikvienam savu attieksmi pret oligarhiem, korupciju un meliem tautai jādara zināmu politiķiem nekavējoties. Tas ir svarīgi, jo 10.Saeima vēl var iecelt gan oligarhu prezidentu, gan veikt izmaiņas jebkurā likumā. Šī Saeima, kuras mandāts ir apšaubīts, var pat grozīt Satversmi.

Pie Saeimas ir jānāk katram, kurš nav apmierināts ar to, ka lēmumi Latvijā tiek pieņemti dažu cilvēku interesēs, ka ar nekompetentu vadītāju tiek kavēts KNAB darbs un nevar strādāt citas tiesībsargājošās iestādes.

Aicinām Saeimai atgādināt, ka Latvijā ir redzīgi un atbildīgi vēlētāji, kuriem ir apnikuši meli un divkosība. 10.Saeimai šobrīd drīkst pieņemt tikai tādus lēmumus, kur ir pārliecība par plašu tautas atbalstu.

Delna aicina cilvēkus nākt uz piketu ar savu ziņu negodīgiem, vienaldzīgiem un bezatbildīgiem politiķiem.

Delna kopā ar citiem pretkorupcijas ekspertiem  Saeimai iesniegs programmu oligarhu varas un korupcijas mazināšanai valstī.

Pikets notiks ceturtdien, 2.jūnijā pie Saeimas ēkas plkst. 8:30. Sekojiet līdzi jaunumiem par piketu Delnas interneta lapā www.delna.lv, Twitter kontā @Delna_LV un citos sociālajos tīklos. Aicinām arī pieteikties brīvprātīgos, kas vēlas palīdzēt Delnai, lai šo pasākumu sagatavotu, rakstot uz protests@delna.lv.

Vairāk informācijas:

Inese Voika, padomes priekšsēdētāja, 29284707, inese.voika@delna.lv

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52