×

Iemācies strādāt kā Delna!

Delna aicina pieteikties brīvprātīgos apmācību kursiem, kas sāksies jau novembrī. Ja tu vēlies iemācīties, kas ir efektīva interešu aizstāvība (ar uzsvaru uz praksi), satikt domubiedrus un varbūt palīdzēt Delnai vai citai NVO kādā tiesiskuma stiprināšanas vai pretkorupcijas lietā, tad tev ir jāpiesakās!

Seminārā analizēsim, kā strādā valsts pārvalde un kā top likumi, kuros brīžos procesā var iesaistīties sabiedrība un kad to darīt visefektīvāk. Kādas ir personas tiesības uz informāciju, kā to iegūt un ko darīt, kad iestāde atsaka. Mūsdienās fundamentāla nozīme ir komunikācijai, tradicionālai ar medijiem, sociālajos tīklos un citur, tāpēc runāsim ar par šo tēmu.

Apmācības vadīs Delnas juridiskā analītiķe Aiga Grišāne un direktors Kristaps Petermanis. Tās notiks 16. un 30.novembrī Rīgas Biznesa Augstskolas telpās (Skolas ielā 11).

Visi interesenti ir aicināti pieteikties, rakstot uz epastu evija.goluba@delna.lv līdz 14.11.2012, ja iespējams, pievienojot arī īsu aprakstu par to, kādā veidā tieši tu, kā brīvprātīgais gribētu darboties, un CV.

Pieteikšanās un plašāka informācija:
Evija Goluba, evija.goluba@delna.lv, mob.+371 29660930

 
Apmācības brīvprātīgajiem tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta „Biedrības „Sabiedrības par atklātību – Delna” un sadarbības organizāciju kapacitātes stiprināšana efektīvākai līdzdalībai lēmumu pieņemšanas procesā un publisko pakalpojumu sniegšanā labas pārvaldības sekmēšanai un korupcijas mazināšanai” ietvaros (projekta Nr.1DP/1.5.2.2.2/12/APIA/SIF/124). Projekta īstenošanai paredzētās kopējās attiecināmās izmaksas ir 22 031,59 LVL; no kurām Eiropas Sociālā fonda finansējums ir 20 284,48 LVL jeb 92,07% un privātās attiecināmās izmaksas – 1 747,11 LVL jeb 7,93% no visām izmaksām. Apakšaktivitāti administrē Valsts kanceleja sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu.

 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52