×

UZMANĪBU: PAR MŪSU INFO MATERIĀLIEM UN ANONĪMĀM SKREJLAPĀM

Tā kā vēlētāji ziņo, ka apkārt klejo dažādas antikampaņu skrejlapas, kurās Kandidatiuzdelnas.lv norādīts kā informācijas avots, bet nav norādīti nedz skrejlapu autori, nedz apmaksātāji, vēršam uzmanību, ka mūsu kampaņas informatīvais materiāls ir tikaiattēlā redzamās sēklu paciņas, jo mūsu sauklis ir “Ko sēsi, to pļausi!”. Ar citiem izplatītajiem materiāliem Kandidatiuzdelnas.lv nav nekādas saistības. photo 5 (1)

Kandidatiuzdelnas.lv komanda priecājas, ka mūsu mājas lapu izmanto kā informācijas avotu un to dara gan vēlētāji un žurnālisti, gan studenti un pētnieki.

Diemžēl mūsu apkopoto informāciju izmanto arī dažādi anomīmi spēki, kuri izplata nomelnojošu informāciju par citiem politiskajiem spēkiem. Mēs neesam šādu skrejlapu autori un neesam uz neko tādu aicinājuši, tāpēc atvainojamies vēlētājiem, ja ir radies maldīgs iespaids. Aicinām patiesos skrejlapu autorus atklāt sevi.

Kandidatiuzdelnas.lv ir bezpartejisks projekts, tāpēc aicinām vēlētājiem pašiem izvērtēt informāciju, kas šajā mājas lapā apkopota par 10 partiju kandidātiem – kopā par 257 sarakstu līderiem no vairāk nekā 1000 pieteiktajiem kandidātiem. Mēs ticam, ka Latvijas vēlētājs pats spēj izdarīt pārdomātu izvēli!

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52