×

Iepirkums „Mājas lapas izstrāde Integritātes pakta projekta ietvaros”

APSTIPRINU

Biedrības “Sabiedrība par atklātību Delna”

direktors Jānis Volberts

Rīgā, 13.07.2016.

 

Iepirkuma „Mājas lapas izstrāde Integritātes pakta projekta ietvaros”

Nr. 2

NOTEIKUMI

1. Pasūtītājs un kontaktpersona
1.1. Pasūtītāja nosaukums Biedrība “Sabiedrība par atklātību “Delna””
1.2. Reģistrācijas numurs 40008037054
1.3. Adrese Citadeles iela 8, Rīga, LV-1010
1.4. E-pasts janis.veide@delna.lv
1.5. Kontaktpersona Jānis Veide
2. Informācija par iepirkuma priekšmetu
2.1. Iepirkuma priekšmets Mājas lapas izstrāde Integritātes pakta projekta ietvaros
2.2. Var iesniegt piedāvājuma variantus
2.3. Līguma izpildes laiks līdz 2016. gada 1. septembrim
2.4. Līguma izpildes vieta Rīga
2.5. Apmaksas nosacījumi Pēc darba izpildes, uz Izpildītāja piestādīta rēķina
2.6. Finansējuma avots Projekts “Integritātes pakts” (Nr. 2015CE16BAT098)
2.7. Piedāvājuma derīguma termiņš Ne mazāk kā 30 (trīsdesmit) darbdienas no piedāvājuma iesniegšanas termiņa beigām.
2.8. Cenā jāiekļauj Visas ar iepirkuma priekšmetu saistītās izmaksas, kā arī visi nodokļi un nodevas, ja tādas ir paredzētas.
3. Informācijas apmaiņas kārtība
3.1. Informācijas apmaiņas kārtība Informācijas apmaiņa starp pasūtītāju un pretendentiem notiek rakstveidā pa e-pastu.
3.2. Papildu informācijas sniegšana Ieinteresētais pretendents var pieprasīt papildu informāciju par iepirkumu 1.5. punktā norādītajai kontaktpersonai. Iepirkuma komisija papildu informāciju ieinteresētajam pretendentam sniedz pēc iespējas īsākā laikā pēc pieprasījuma saņemšanas.

Ja sniegtā papildu informācija būtiski maina iepirkuma noteikumus, tajā skaitā darba uzdevumu, iepirkuma komisija par to informē arī pārējos pretendentus.

3.3. Lēmuma par iepirkuma rezultātiem paziņošana Iepirkuma komisija 3 (trīs) darbdienu laikā vienlaikus informē visus pretendentus par pieņemto lēmumu. Iepirkuma komisija paziņo izraudzītā pretendenta nosaukumu vai arī norāda visus iemeslus, kāpēc lēmums par uzvarētāju nav pieņemts vai iepirkums tiek pārtraukts.
4. Prasības piedāvājuma noformējumam un iesniegšanai
4.1. Piedāvājuma iesniegšanas termiņš Ieinteresētais pretendents piedāvājumu var iesniegt, sākot ar iepirkuma izziņošanas dienu līdz 2016. gada 27. jūlija, plkst. 12:00 , sūtot uz 1.4. punktā norādīto e-pastu.
4.2. Piedāvājuma iesniegšanas veids Piedāvājumu var iesniegt elektroniski, sūtot uz 1.4. punktā norādīto e-pastu.

Piedāvājums jāpievieno pielikumā pdf formātā.

4.3. Prasības piedāvājuma noformējumam Pretendents piedāvājumu paraksta tam paredzētajās paraksta vietās un iesniedz rakstiskā veidā latviešu valodā. Ja piedāvājums tiek iesniegts elektroniskā formātā, parakstītie dokumenti jāieskanē. Pretendentam jāvar uzrādīt un nogādāt Pasūtītājam oriģinālie dokumenti.
5. Prasības pretendentiem 5.1. Pretendents ir fiziska vai juridiska persona vai šādu personu apvienība jebkurā to kombinācijā. Ja pretendents ir juridiska persona, tas ir reģistrēts atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

5.2. Pretendentam, ja tā ir juridiska persona, ir jānodrošina vismaz viens speciālists, kurš sniegs iepirkuma nolikuma 2.1.punktā norādīto pakalpojumu.

5.3. Pretendents pakalpojuma sniegšanai var piesaistīt apakšuzņēmējus un apvienoties personu apvienībā.

5.4. Pretendents ir tiesīgs sniegt pakalpojumus, kas atbilst šī iepirkuma priekšmetam.

5.5.Pretendenta nodokļu (nodevu) parāda kopsumma nedrīkst pārsniegt 150 EUR

6. Iesniedzamie dokumenti 6.1.   Pretendenta piedāvājums iepirkumam atbilstoši pielikumam nr. 1 (Tehniskā specifikācija un finanšu piedāvājums)

Cenas norāda eiro (EUR) ar ne vairāk kā divām zīmēm aiz komata. Piedāvājumā norādītās vienību cenas paliek nemainīgas visā līguma izpildes laikā.

6.2.   Pilnvara par pārstāvības tiesību piešķiršanu, ja piedāvājumu paraksta pretendenta pilnvarota persona.

6.3.   Latvijas Republikas Komercreģistra vai Latvijas Republikas Valsts ieņēmumu dienesta, vai līdzvērtīgas komercdarbību reģistrējošas iestādes ārvalstī, kur pretendents reģistrēts, izdotas reģistrācijas apliecības kopija.

6.4.   Pretendenta kvalifikācijas, izglītības un darba pieredzes apraksts (CV).

7. Piedāvājuma izvēles kritērijs Saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums.
8. Piedāvājumu vērtēšanas posmi un kārtība
8.1. Administratīvās atbilstības (t.sk. pretendenta spēju nodrošināt līguma izpildi) pārbaude Iepirkuma komisija pārbauda piedāvājuma un pretendenta atbilstību 2., 4., 5. un 6.punktā noteiktajām prasībām. Ja komisija konstatē būtiskas nepilnības, tā neturpina vērtēt pretendenta piedāvājumu.

Iepirkuma komisija ir tiesīga pārbaudīt pretendenta apliecinājumos ietverto ziņu patiesumu publiski pieejamās datubāzēs.

8.2. Tehnisko piedāvājumu atbilstības pārbaude Iepirkuma komisija pārbauda piedāvājuma atbilstību tehniskajām specifikācijām.
8.3. Piedāvājumu vērtēšana Iepirkuma komisija pārbauda, vai piedāvājumā nav aritmētisku kļūdu. Ja iepirkuma komisija konstatē šādas kļūdas, tā tās izlabo. Par kļūdu labojumu un laboto piedāvājuma summu iepirkuma komisija paziņo piegādātājam, kura pieļautās kļūdas labotas. Vērtējot finanšu piedāvājumu, iepirkuma komisija ņem vērā labojumus.

Iepirkuma komisija par saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu atzīst piedāvājumu, kas ieguvis visaugstāko novērtējumu saskaņā ar 8.4.punktu, un pieņem lēmumu par iepirkuma līguma slēgšanu ar attiecīgo pretendentu .

8.4. Piedāvājuma vērtēšanas kritēriji Katrs iepirkumu komisijas loceklis piedāvājumu vērtē atsevišķi, ievērojot šādus kritērijus:

Administratīvās prasības – 1 punkts

Pretendenta kvalifikācija – 4 punkti

Finanšu piedāvājums – 4 punkti

Finanšu piedāvājuma maksimālo punktu skaitu iegūst piedāvājums ar zemāko summu.

9. Lēmuma par iepirkuma rezultātiem pieņemšana un iepirkuma līguma slēgšana  
9.1. Lēmuma par iepirkuma rezultātiem pieņemšana Ja izraudzītais pretendents atsakās slēgt iepirkuma līgumu ar pasūtītāju, iepirkuma komisija pieņem lēmumu slēgt līgumu ar nākamo pretendentu, kurš piedāvājis saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu vai pārtraukt iepirkumu, neizvēloties nevienu piedāvājumu.

Ja iepirkumam nav iesniegti piedāvājumi vai iesniegtie piedāvājumi neatbilst iepirkuma noteikumos noteiktajām prasībām, iepirkuma komisija pieņem lēmumu izbeigt iepirkumu un paziņo pieņemto lēmumu visiem pretendentiem.

Iepirkuma komisija ir tiesīga jebkurā brīdī pārtraukt iepirkumu un neslēgt līgumu, ja tam ir objektīvs pamatojums.

9.2. Iepirkuma līguma slēgšana Pasūtītājs slēdz iepirkuma līgumu ar izraudzīto pretendentu, pamatojoties uz pretendenta piedāvājumu un iepirkuma noteikumiem.

Iepirkuma līgumu slēdz ne agrāk kā tajā dienā, kad pretendenti ir informēti par pieņemto lēmumu, un ne vēlāk par piedāvājuma derīguma termiņa beigām.

 

Pretendentam iesniedzamie dokumenti ŠEIT

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52