×

UZŅĒMĒJ, KĀDA IR TAVA PIEREDZE PAŠVALDĪBU IEPIRKUMU KONKURSOS?

midkiffaries-construction-cone-800px

 

Sabiedrība par atklātību – Delna veic pētījumu par pašvaldību būvniecības iepirkumiem ar mērķi izzināt ēnu ekonomikas un korupcijas izpausmes Latvijā un aicina uzņēmumus izteikt viedokli.

.

Vēlamies dzirdēt Jūsu pieredzi par dalību iepirkumu konkursos. Labprāt tiksimies īsai intervijai, kas būs sadalīta divās daļās – pirmajā daļā būs jautājumi par uzņēmuma darbības jomu un īpašībām, bet otrā daļa būs par uzņēmuma pieredzi pašvaldību iepirkumos. Nodrošināsim uzņēmuma datu konfidencialitāti.

.

Pētījumu veicam projekta “Uzņēmumu iesaiste cīņā ar korupciju un izvairīšanos no nodokļu nomaksas” (Corporate Engagement in Fighting Corruption and Tax Evasion) ietvaros ar Ziemeļvalstu valdību finansiālu atbalstu, sadarbībā ar partneriem Somijā un Baltkrievijā. Projekta ietvaros tiks veikts pētījums un organizētas vairākas darbnīcas jomas sakārtošanai un riskanto darījumu pārbaudei. Projekta rezultātā tiks radīta pastāvīga platforma starp uzņēmumiem un valsts iestadēm, lai veicinātu godīgu konkurenci un aicinātu uzņēmumus ziņot par interešu konfliktu situācijām, nereģistrētu nodarbinātību vai citiem likumpārkāpumiem.

.

Ja piekrītat aptuveni 40 minūtes garai strukturētai intervijai, lūdzu, sazinieties ar Delnas projektu vadītāju Ilzi Vaivodi, rakstot ilze.vaivode@delna.lv vai zvanot +371 27008221 līdz šī gada 27. janvārim. 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52