×

MEKLĒJAM PROJEKTA “ALIANSE PRET KORUPCIJU LATVIJĀ” VADĪTĀJU

Vai esat gatavs/a izaicinājumam?

.

Meklējam uzņēmīgu, talantīgu, radošu Latvijai nozīmīga projekta vadītāju ar labu reputāciju un pieredzi projektu vadībā privātajā sektorā.

.

Transparency International Latvia, Sabiedrība par atklātību – Delna, kas pastāv jau 20 gadu, veido apjomīgu projektu par lielāku atklātību un godīgāku Latviju. Vadītājai vai vadītājam būs izcila izdevība paņemt projektu savā ziņā, izrādīt iniciatīvu, sevi pierādīt un veidot karjeru Latvijai būtiskā jomā. Sagaidām  kandidātus, kuri saprot, ka korupcija apdraud Latviju, kuri ir gatavi par to uzrunāt valsts amatpersonas un ietekmēt lēmumus, kuri prot darboties patstāvīgi un arī komandā, kuri ir gatavi daudz no sevis dot, bet kuri arī sagaida pieklājīgu un stabilu sākuma atalgojumu: 1800 – 2000 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

.

Vadītājas vai vadītāja atbildība būs panākt  Delnas projekta “Alianse pret korupciju Latvijā” daudzpusīgu izaugsmi ar dažādiem radošiem apakšprojektiem. Darbs būs izaicinošs ar nepieciešamību uzstāties latviešu un angļu valodās vietējās kā arī Transparency International starptautiskajās sanāksmēs. Vadītājam vai vadītājai jābūt komunikablam, ar labām abu valodu zināšanām, rakstiski un mutiski.

.

Vairāk informācijas par Aliansi atradīsiet Delnas mājas lapā www.delna.lv, bet variet sazināties arī ar Delnas Padomes priekšsēdētāju Valdi Liepiņu pa tālruni +371 2630 7002 vai e-pastu v.liepins@gmail.com.

.

Ja izaicinājums Jūs uzrunā, lūdzu, aizpildiet pieteikšanās anketu un uzrakstiet mums savu redzējumu un iespējamo pienesumu Aliansei. Noformējiet to uz divām A4 lapām – vienā latviešu, otrā – angļu valodā un kopā ar savu CV atsūtiet Delnai uz e-pastu ti@delna.lv.

.

Termiņš – 2019. gada 8. aprīlis.

 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52