×

Jānis Volberts atstās organizācijas “Sabiedrība par atklātību – Delna” direktora amatu

 

 

jv

Nevalstiskās pretkorupcijas organizācijas Sabiedrība par atklātību – Delna (Delna) direktors Jānis Volberts pārtrauks darba attiecības ar biedrību 2017.gada 30.septembrī.

.

J.Volberts kļuva par Delnas direktoru 2016.gada aprīlī. Organizācijas padome pateicas J.Volbertam par darbu Delnas direktora amatā un sekmīgo darbu starptautisku projektu ietvaros un vēl veiksmi tālākā profesionālā darbībā.

.

Delnas Padome ir nolēmusi veidot jaunu organizācijas darbības modeli, kas veicinātu augošu sabiedrības atbalstu Delnai un nodrošinātu Delnas ilgtspēju savu mērķu īstenošanai. Jaunā modeļa prezentācija paredzēta oktobra beigās.

.

Pārejas periodā Delnas direktora pienākumus pildīs direktora vietniece Liene Gātere. L.Gātere Delnai pievienojās 2016.gada maijā, viņa atbild par organizācijas iekšējo un ārējo komunikāciju, likumdošanas uzraudzību un ietekmēšanu un attīsta Delnas jauniešu programmu.

.

Sabiedrība par atklātību – Delna dibināta 1998.gadā kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International nodaļa Latvijā. Delna ir sabiedriskā labuma biedrība, kas veic tiesību „sargsuņa” un trauksmes cēlēja lomu un iestājas par atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas.

.

Valdis Liepiņš,

“Sabiedrības par atklātību – Delna” padomes priekšsēdētājs

v.liepins@gmail.com

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52