×

Elizabetes – ņuarkas ev. luteriskā latviešu draudze ASV, izbeidzot savu darbību, ziedo Delnai 6000 ASV dolārus

Sabiedrība ar atklātību DELNA ar pateicību un gandarījumu paziņo, ka ir saņēmusi ASV latviešu Elizabetes – ņuarkas ev. luteriskās draudzes ziedojumu 6000 ASV dolāru apjomā, kas paredzēts Delnas darbības nodrošināšanai.

Draudzes kasieris Ilmārs Stiebris informēja Delnu, ka draudze pēc 56 gadu pastāvēšanas likvidējas un draudzes locekļi ziedo draudzes īpašumus labdarībai ASV un Latvijā, izvēloties atbalstīt ar Sabiedrības par atklātību DELNA darbu.

Delnas padomes priekšsēdētājs Roberts Putnis pauž dziļu pateicību un gandarījumu par ziedojumu, norādot, ka tas tiks izmantots demokrātiskas un tiesiskas Latvijas veidošanas mērķim un Delnas pretkorupcijas aktivitātēm.

Deviņu darbības gadu laikā Delna no trimdas sabiedrības ir saņēmusi kopsummā aptuveni 15 000 Ls. Elizabetes – ņuarkas draudzes ziedojums ir otrs lielākais aiz Pasaules brīvo latviešu apvienības 2005.gada 10 000 ASV dolāru ziedojuma datoru aprīkojumam, ko pērn papildināja 5000 ASV dolāri no PBLA Delnas darbam. Papildus tam Delna ir vairākus nozīmīgus privātpersonu ziedojumus no ASV.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52