×

No 1. oktobra Delnas direktores amata pienākumus ir sākusi pildīt Laura Miķelsone

Rīgā, 2008.gada 27.oktobrī

Līdz šim Laura Miķelsone ir līdzdarbojusies vairāku jaunu uzņēmumu veidošanā, strādājusi par organizāciju konsultanti SIA Spring Valley, kā arī Ekonomikas ministrijā ārējo ekonomisko attiecību un tirdzniecības politikas departamentā par Pasaules Tirdzniecības organizācijas nodaļas vadītāju. Viņa ir ieguvusi maģistra grādu starptautiskajās attiecībās Vorikas universitātē Lielbritānijā, kā arī absolvējusi Rīgas Ekonomikas augstskolu.

“Es pieņēmu Delnas direktores amata izaicinājumu, jo novērtēju lomu, ko Delna ir spēlējusi Latvijas sabiedrībā, veicinot demokrātisku attīstību visos līmeņos. Desmit gadu pastāvēšanas laikā, Delna ir kļuvusi par vienu no vadošajām nevalstiskām organizācijām Latvijā, kas kompetenti rada un aizstāv pretkorupcijas un valsts demokrātiskas pārvaldes iniciatīvas. Noteiktos laika brīžos Delna ir arī kalpojusi kā platforma sabiedriskās domas paušanai. Par spīti šaubu un neuzticības mākoņiem, kas tiek apzināti veidoti ap Delnu, es ceru, Delna būs ilgtspējīga un Latvijas sabiedrībā novērtēta nevalstiskā organizācija”.

Pēc tam, kad Roberts Putnis pēc četru gadu darba atstāja padomes priekšsēdētāja amatu, 2008. gada martā kopsapulce mainīja Delnas vadības struktūru, nodalot padomes priekšsēdētāja un direktora amatus. Par padomes priekšsēdētāju ievēlēja Lolitu Čigāni.

“Patiesi priecājos, ka Laura ir pievienojusies Delnas komandai, viņas izglītība un iepriekšējā darba pieredze nodrošina jaunu, svaigu skatījumu uz Delnas lomu sabiedrībā un darbības jomām, kā arī ļauj veidot efektīvu un ilgtspējīgu organizāciju, lai veiktu ļoti svarīgo sabiedrības interešu aizstāvības un demokrātisko vērtību veicināšanas darbu,” L.Čigāne komentēja izmaiņas Delnas vadībā.

Sabiedrība par atklātību – Delna ir sabiedriskā labuma biedrība, kas kopš 1998. gada darbojas labas pārvaldības un pretkorupcijas jomā. Delna ir starptautiskās organizācijas Transparency International Latvijas nodaļa.


Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52