×

Notiks jauniešu projektu konkursa uzvarētāju pirmā tikšanās

Rīgā, 2010.gada 11.februārī

Piektdien, 12.februārī uz pirmo tikšanos pulcēsies četras jauniešu nevalstiskās organizācijas, kas guva atbalstu jauniešu izglītošanas programmas “Skolēnu pilsoniskā līdzdalība demokrātijā” ietvaros izsludinātajā jauniešu projektu konkursā. Tikšanās notiks Delnas birojā: A.Čaka iela 49 – 4, no plkst. 14.00 – 18.00.

No plkst. 14.00 – 16.00 tiks pārrunāti administratīvie projektu īstenošanas jautājumi, kā arī pārrunāta projektu īstenošanas gaita.

Savukārt no 16.00 – 18.00, kad piedalīties laipni aicināti arī plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, jauniešu projektu konkursa uzvarētāji iepazīstinās klātesošos ar savu projektu. Tāpat konkursa uzvarētājus uzrunās pieaicināti viesi. Par domubiedru grupas “Mazā kavalērija” darbošanos jauniešiem pastāstīs Māra Upmane – Holšteina. Savukārt brāļi Oskars un Matīss Barkovski pastāstīs par savu darbību labdarībā, vācot līdzekļus trūcīgo ģimeņu apgādāšanai ar pārtiku, kā arī Bērnu slimnīcas vajadzībām.

Atgādinām, ka kopumā no 15 pretendentiem tika atbalstīti 4 projekti. Vaiņodes jauniešu biedrība “4U” īstenos projektu “Mācāmies uzklausīt, mācāmies sadarboties!”, veidojot sadarbības modeli starp novada domi un sabiedrību aktuālu jautājumu risināšanā. Mārupes biedrība “Jauniešu ideju darbnīca” īstenos projektu “Ceļazīme – jaunatnes politika Mārupē!”, kura mērķis ir veidot jaunatnes politiku Mārupes novadā un veicināt jauniešu un pašvaldības sadarbību. Latvijas Sarkanā Krusta Liepājas komiteja īstenos projektu “Ieskaties Liepājā!”, kura mērķis ir radīt jauniešos interesi par Liepājā notiekošajiem politiskajiem procesiem un pievērst politiķu uzmanību jauniešu vajadzībām un viedoklim. Saldus jauniešu dome “Es un mēs” īstenos projektu “Gribu zināt! Gribu saprast!”. Šī projekta mērķis ir veicināt Saldus novada pagastu jauniešu aktivitāti, veidojot viņu pilsonisko apziņu, piedāvājot iespēju izpētīt sava pagasta un novada pašvaldības darbību, tādā veidā veicinot jauniešu sadarbību ar vietējo pašvaldību.

Programma tiek īstenota ar Nīderlandes Karalistes vēstniecības un Fridriha Eberta fonda finansējumu. Delnas darbību atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ finanšu mehānisma un Norvēģijas finanšu mehānisma ietvaros un Latvijas valsts ar Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību.

Kontaktpersona:
Līga Stafecka
Tālr.: 67285585, 26363531
E-pasts: liga.stafecka [at] delna.lv

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52