×

Delna iepazīstinās ar plānotajām aktivitātēm pirms 11.Saeimas vēlēšanām

Preses konference notiks trešdien, 17.augustā plkst. 13:00, Sabiedrības par atklātību – Delna birojā Čaka ielā 49 -4.

Sabiedrība par atklātību – Delna rīko preses konferenci, kurā iepazīstinās ar pirmsvēlēšanu mājas lapas www.kandidatiuzdelnas.lv atjaunoto saturu, kā arī iepazīstinās ar citām Delnas iecerētajām aktivitātēm pirms 11.Saeimas vēlēšanām.

Preses konferencē  laikā Delnas politikas analītiķe Līga Stafecka iepazīstinās ar pirmsvēlēšanu vietnes www.kandidatiuzdelnas.lv sadaļu, kurā apkopota informācija par nozīmīgākajiem 10.Saeimas balsojumiem, ar korupciju un godīgu politiku saistītiem notikumiem.

Preses konferencē Delnas padomes priekšsēdētāja Inese Voika sniegs pārskatu par 10.Saeimas paveikto Delnas izstrādātās programmas “10 soļi kā atgūt nozagto valsti” punktu izpildē.

Preses konferences laikā mediji tiks iepazīstināti ar Delnas iecerētajām aktivitātēm Rīgas svētku laikā, kad Delna Rīgas iedzīvotājus un viesus aicinās iegriezties īpašā politisko atrakciju teltī. Preses konferences laikā tiks demonstrētas dažas no atrakcijām

Mājas lapa www.kandidatiuzdelnas.lv tika izveidota pirms 10.Saeimas vēlēšanām, lai veicinātu kā vēlētāju, tā politisko partiju atbildīgumu Latvijā. Līdz ar ārkārtas vēlēšanu izsludināšanu mājas lapā ir atjaunota iepriekš publicētā informācija, kā arī tā papildināta ar 10.Saeimas nozīmīgākajiem notikumiem. Mājas lapa ir bezpartejiska. Delna ar šo datu bāzi vēlas veicināt pret korupciju neiecietīgu vidi un veicināt kā politiķu, tā vēlētāju atbildīgumu.

Līdz 11.Saeimas vēlēšanām mājas lapa regulāri tiks papildināta ar aktuāliem rakstiem, kā arī īsi pirms vēlēšanām tiks atklāta tās galvenā sadaļa – deputātu kandidātu reputācijas datu bāze.

Projektu “Kandidātu reputācijas datu bāzes kandidatiuzdelnas.lv atjaunošana un satura papildināšana pirms 11.Saeimas vēlēšanām” finansiāli atbalsta Sorosa fonds – Latvija Tiesiskas valsts programmas ietvaros. Plašāka informācija par Sorosa fonda – Latvija atbalsta virzieniem pieejama internetā www.sfl.lv

Plašāka informācija:

Līga Stafecka
Politikas analītiķe
67285585, 26363531
liga.stafecka [at]delna.lv

 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52