×

Videointervijas: KNAB noraida atlaistā izmeklētāja R.Balakleiska pārmetumus

2012. gada 15. Jūnijā LTV pārraides Panorāma ietvaros tika intervēts bijušais KNAB izmeklētājs Ruslans Balakleiskis, kurš no darba  tika atlaists informācijas nopludināšanas dēļ tā saucamajā Latvenergo lietā. R.Balakleiskis pārmet savam iepriekšējam darbadevējam apzinātu Latvenergo lietas novilcināšanu, politiskas ietekmes pieļaušanu t. s. oligarhu lietā un paviršu biroja apiešanos ar jūtīgu informāciju, Balakleiskis saskata partijas Vienotība ietekmi KNAB darbā un apgalvo, ka KNAB nodarbojoties ar nereģistrētu uzņēmējdarbību.

LTV Ziņu dienests vienlaicīgi arī publicē KNAB preses sekretāra Andra Vitenburga atbildi. KNAB noraida R.Balakleiska pārmetumus un informē, ka Balakleiskis līdz šim neesot izmeklējis nevienu no “lielajām” lietām, ka politisku spiedienu KNAB neizjūtot un tas esot katra paša godaprāta jautājums, kā apieties ar konfidenciālu informāciju. Izskaidrojums tam, ka bijušā KNAB priekšnieka vietnieka Alvja Vilka kabinetā pie sienas it kā piestiprināts partijas “Vienotība” reklāmas plakāts – tā esot karikatūra, kas tur atrodas jau kopš 2008. gada, ilgi, pirms kļuva zināms par partijas ar šādu nosaukumu dibināšanu.

Video ievietojam Delnas mājaslapā, lai lasītājiem būtu ērti vienviet iepazīties ar nozīmīgākajiem notikumiem KNAB darbībā.


 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52