×

PAR DELNAS DIREKTORI APSTIPRINĀTA LIENE GĀTERE

lg

 

“Sabiedrības par atklātību – Delna” (Delna) Padome ir vienbalsīgi lēmusi iecelt Lieni Gāteri Delnas direktores amatā. Lēmums stājās spēkā 11. jūnijā.

.

Liene Gātere pievienojās Delnas komandai 2016. gada 2. maijā kā direktora vietniece un 2017. gada 1. oktobrī kļuva par direktora pienākumu izpildītāju. Pirms tam viņa jau vairāk nekā septiņus gadus ir veidojusi karjeru pilsoniskās sabiedrības nozarē: četrus gadus kā projektu vadītāja un interešu aizstāvības koordinatore biedrībā “Centrs MARTA”, 2011. gadā piedalījās Delnas pretkorupcijas un pētnieciskās žurnālistikas projektos, kopš 2013. gada organizējusi politiskas diskusijas PolitiCafe ietvaros. Liene Gātere ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē.

.

Liene Gātere ir veiksmīgi ieaugusi Delnas direktores amatā, izrādījusi nenoliedzamu gribu un spējas ne tikai vadīt Delnu, bet arī to publiski pārstāvēt, aktīvi iesaistīties tās ikdienas darbā, ar stingru aci pārraudzīt aktuālos projektus un enerģiski īstenot jaunus. Viņas vadībā strādā saliedēta Delnas komanda: Jānis Veide, Roberts Matulis, Ieva Strazdiņa un Antonio Greko no Sicīlijas. Liene Gātere ir nemitīga cīnītāja par Delnas mērķiem un vērtībām, kā arī par NVO interesēm vispār.

.

Delnas Padome apsveic Lieni Gāteri par paveikto, vēl viņai sekmīgi turpināt šo cīņu par atklātību un veicināt Delnas izaugsmi un ilgtspēju un, pats svarīgākais, aicina labvēļus nekautrēties no laba vēlējuma izteikšanas Lienei.

.

“Sabiedrība par atklātību – Delna” dibināta 1998. gadā kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International Latvijas nodaļa. Delna ir sabiedriskā labuma biedrība, kas veic tiesību „sargsuņa” un trauksmes cēlēja lomu un iestājas par atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas.

.

Valdis Liepiņš,

Padomes priekšsēdētājs

“Sabiedrība par atklātību – Delna”

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52