×

KORUPCIJAS UZTVERES INDEKSA PAZIŅOŠANA

“Sabiedrība par atklātību – Delna” aicina uzzināt jaunākos Latvijas Korupcijas uztveres indeksa rezultātus.
.
2021. gada 28. janvārī plkst. 10.00–11.00 Delna prezentēs Latvijas 2020. gada rezultātu – korupcijas uztveri publiskajā sektorā un mūsu vietu salīdzinājumā ar pārējām reģiona valstīm, Eiropas Savienību un pasauli. Analizēsim šos rezultātus plašākā kontekstā, apskatot faktorus, kas ir ietekmējuši mūsu līdzšinējo sniegumu.
.
Aicinām sekot līdzi pasākuma tiešraidei Facebook vai reģistrēties un piedalīties Zoom. Reģistrācijas saite: https://ej.uz/CPI2020
.
Korupcijas uztveres indeksu (Corruption Perceptions Index 2020) ik gadu publicē starptautiskā pretkorupcijas organizācija Transparency International, un tas ir pasaulē visplašāk lietotais publiskā sektora korupcijas līmeņa indikators. Delna ir starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International nodaļa Latvijā.
.

 

Šis ieraksts ir publicēts ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par publikācijas saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52