×

DELNA RĪKO STRATĒĢISKO PRETKORUPCIJAS SEMINĀRU

Biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna” (turpmāk – Delna) 2021. gada 8. oktobrī rīko stratēģisko pretkorupcijas semināru par pretkorupcijas, atklātības un pilsoniskās līdzdalības aktualitātēm. Semināra laikā plānojam runāt arī par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja Pretkorupcijas pasākumu plānā 2021-2024 iekļautajām aktivitātēm un sabiedrības iespējām līdzdarboties korupcijas novēršanā un apkarošanā. 

Pulcēsimies Jūrmalas pilsētas muzeja Kamīnzālē un runāsim par pretkorupcijas, atklātības un pilsoniskās līdzdalības aktualitātēm. Kopš seniem laikiem jūras varenība, spēks un noslēpumainā ūdens pasaule bijusi neizsīkstošs enerģijas un iedvesmas avots daudziem Latvijas dižgariem un sabiedriski aktīviem cilvēkiem. Ņemsim arī mēs par piemēru Baltijas jūras nerimstošo spēku, lai smeltos idejas lielākām un mazākām cīņām pret korupciju.  

Arī šodien ir svarīgi radīt atbildīgu, godīgu un atklātu vidi mums apkārt. Semināra laikā meklēsim atbildes uz jautājumiem – ko katrs no mums var darīt, lai veicinātu Latvijas labklājību, izaugsmi un ikviena cilvēka vienlīdzīgas iespējas sekmīgi piedalīties publiskajos iepirkumos, saņemt medicīnisko palīdzību, studēt, apmeklēt kultūras pasākumus un darīt daudz ko citu. No korupcijas brīva vide ir vērtība, uz ko Delna aicina tiekties un sasniegt. 

Seminārā aicinām piedalīties Delnas biedrus, nevalstiskās organizācijas, pilsoniski aktīvus iedzīvotājus, akadēmiķus un ikvienu interesentu, kuram rūp Latvijas labklājība un no korupcijas brīva valsts.  Dalībnieki, kuri nevarēs apmeklēt semināru klātienē (dalība ar COVID-19 sertifikātiem), varēs pievienoties pasākumam konferenču platformā “Zoom”. Reģistrējies šeit.

 

Semināra programma.

 

 

 

 

Šī aktivitāte tiek rīkota ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par aktivitātes saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”. 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52