×

AKTUĀLAIS DELNAS KOMANDĀ

Kas ir “Sabiedrības par atklātību – Delna”? Tie ir Delnas biedri, padomes locekļi un arī biroja darbinieki. 2021. gada rudenī notikušas dažādas izmaiņas komandā.

Līdz ar gada noslēgumu – 31. decembri darbu Delnas komandā atstāja pētnieks Antonio Greco. Antonio Delnai pievienojās kā praktikants 2016. gada rudenī un turpmākajos gados sekmīgi strādāja galvenokārt ar ar naudas atmazgāšanas un politiskās integritātes tēmām. Noslēdzot darbu Delnā Antonio pievienojās Transparency International sekretariāta komandai Berlīnē.

Liene Dreimane pievienojās Delnas komandai 2021. gada 8. novembrī kā projektu vadītāja. Lienei ir iepriekšējā pieredze valsts pārvaldē iekšlietu, tieslietu un izglītības jomā, kā arī Saeimā un privātajā sektorā. Liene ir ieguvusi lielisku pieredzi kā pedagogs (vēsture, politika, tiesības), kā arī bijusi izglītības reformas projekta eksperte. Lienei ir Latvijas Universitātes sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesību zinātnē un humanitāro zinātņu maģistra grāds vēsturē, Liene ir absolvējusi mācību programmu “Iespējamā misija”.

Delnas Padomes locekle Jana Simanovska, kļūstot par partijas “Progresīvie” valdes locekli, pārtrauca pildīt padomes locekles pienākumus, kā to paredz Delnas Ētikas kodekss. Janas vietā secīgi Delnas padomes locekļa vietu ieņēma Roberts Matulis.

Rudenī arī Laura Tvardovska, projektu vadītāja asistente beidza savu piecu mēnešu termiņu (no 2021. gada jūnija līdz oktobrim). Laura deva nozīmīgu ieguldījumu Delnas aktuālo projektu īstenošanā, īpaši strādājot ar projektu “Ceļā uz atklātu biznesa vidi Latvijā”.

Delnas biedru pulkam pievienojās Zane Zvirgzdiņa un Renārs Pugacis. Abu jauno biedru profesionālā kvalifikācija ir jurists un motivācija pievienoties Delnas komandai ir atbalsts Delnas darbam un mērķim.

Delnas komanda patiesi novērtē ikkatra biedra atbalstu un kolēģu darbu kopīgā mērķa labā, lai mazinātu korupciju un vairotu atklātību Latvijā!

No kreisās: Antonio Greco, Liene Dreimane, Ieva Strazdiņa, Inese Tauriņa, Krista Asmusa, Agnija Birule, Salvis Milts un Olafs Grigus. Foto: Gatis Gierts.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52