×

AICINĀM PIETEIKTIES MOTIVĒTUS STUDENTUS PRAKSEI!

“Sabiedrība par atklātību – Delna” aicina pieteikties motivētus studentus PRAKSEI!

Meklējam aktīvu un uzņēmīgu politoloģijas, jurisprudences vai komunikācijas studentu. Ja Tev patīk sevi izaicināt un radoši darboties, ja Tev ir daudzpusīgas intereses un talanti, ko gribi pilnveidot – piesakies!

Šī būs lieliska iespēja saturīgi pilnveidot savas sadarbības, problēmrisināšanas, līdzdalības un komunikācijas prasmes (jo īpaši digitālā dizaina un sociālo mediju). Kā arī sniegt vērtīgu ieguldījumu pilsoniskajā sabiedrībā Latvijā un iedvesmot citus līdzdarboties!

  • Šī būs prakse, kurā trenēt un audzēt savu profesionālo kapacitāti, lai kļūtu par savas jomas profesionāli un līderi!
  • Šī nebūs formāla prakse “ķeksīša dēļ“, šī nebūs arī prakse, kur “jāatsēž” stundas.
  • Šī būs prakse, kurā būs iespēja iedziļināties pēc būtības, veikt jēgpilnus uzdevumus un pilnveidot savas prasmes un intereses.
  • Šī būs iespēja strādāt kopā ar jomas ekspertiem un pētniekiem, kā arī iespēja sadarboties ar jomas profesionāļiem gan no Latvijas, gan pasaules.

 

Ja Tev rūp demokrātijas stiprināšana, lai vairotu labklājību, tad šī ir iespēja Tev!

Ja Tev interesē iegūt pieredzi starptautiskā NVO un strādāt ar korupcijas novēršanas, interešu aizstāvības un atklātības jautājumiem, tad piesakies!

Gaidām Tavu pieteikumu līdz 2022. gada 6. martam.

Pieteikšanās anketa ej.uz/delna-prakse

 

Šīs aktivitātes rīkošanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52