×

DELNA RĪKO VEBINĀRUS PAR TRAUKSMES CELŠANAS LIKUMA PROBLEMĀTIKU

Aicinām ikvienu interesentu 2023. gada 10. martā piedalīties “Sabiedrības par atklātību – Delna” rīkotajos vebināros par Trauksmes celšanas likumu. Iepazīstināsim ar Delnas būtiskākajām atziņām par trauksmes celšanas sistēmas darbību Latvijā, kā arī Delnas rekomendācijām kompetento iestāžu, uzņēmumu un trauksmes cēlēju prakses uzlabošanai.

“Trauksmes celšanas likums un tā piemērošanas problemātika”

10. martā plkst. 10.00–11.00. Vebinārs valsts pārvaldes iestādēm, organizācijām un uzņēmumiem, kuri izskata trauksmes cēlēju ziņojumus gan kā kompetentās iestādes, gan iekšējās trauksmes celšanas sistēmas kārtībā.

 

“Kas jāzina trauksmes cēlējam – likuma piemērošanas problemātika”

10. martā plkst. 12.00–13.00. Aicinām piedalīties potenciālos trauksmes cēlējus. Ja Jūs savā darba vietā esat novērojuši iespējamus pārkāpumus, kas saistīti ar korupciju vai krāpšanu, kaitējumu sabiedrībai, veselībai vai videi, amatpersonu pārkāpumiem u. tml., un vēlaties par tiem ziņot – aicinām piedalīties vebinārā.

 

Ar Delnas pieredzi darbā ar trauksmes cēlējiem un likuma piemērošanā dalīsies Krista Asmusa, Delna juridiskā konsultante un Trauksmes celšanas centra kontaktpersona.

Lai pieteiktos vebināram, lūdzu, aizpildiet pieteikuma anketu šeit->, atzīmējot vebināru, uz kuru vēlaties pieteikties. Uz Jūsu norādīto e-pasta adresi pirms vebināra nosūtīsim Zoom pieslēgšanās saiti.

 

Šis ieraksts ir sagatavots ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par ieraksta saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52