×

SEMINĀRS: TRAUKSMES CELŠANAS LIKUMA PIEMĒROŠANA UZŅĒMUMOS

Aicinām reģistrēties semināram “Trauksmes celšanas likums un tā piemērošana uzņēmumos”, kas notiks šī gada 18. aprīlī plkst. 10.30.-13.10. viesnīcā “Bergs”, Elizabetes ielā 83/85, Rīgā.

.

Šī gada 1. maijā stāsies spēkā Trauksmes celšanas likums. Likums paredz, ka uzņēmumiem, kuros strādā 50 un vairāk darbinieku, jāievieš trauksmes celšanas kanāli, jāaizsargā trauksmes cēlēju anonimitāte un jāizpilda vairākas citas prasības.

.

Lai atbildētu uz uzņēmumu jautājumiem, kas rodas, gatavojoties likuma spēkā stāšanās dienai, organizējam semināru. Seminārā skaidrosim, kādi ir iespējamie iekšējie trauksmes celšanas mehānismi un kanāli, kā tos efektīvi ieviest un kādi ir uzņēmumu ieguvumi.

.

Aicinām seminārā piedalīties uzņēmumus, kuri grib celt iekšējos ētikas un godaprāta standartus, nodrošināties pret negodprātīgu darbinieku izraisītu līdzekļu izkrāpšanu vai uzņēmuma reputācijas kritumu, kā arī uzņēmumus, kas grib pārliecināties par jau ieviesto sistēmu atbilstību likuma prasībām.

.

Seminārs notiks 2019. gada 18. aprīlī viesnīcas “Bergs” Stikla zālē, Elizabetes ielā 83/85.

.

.

Dalības maksa seminārā: 98 EUR. Dalību lūdzam pieteikt līdz 15. aprīlim, reģistrējoties: https://forms.gle/V6iUGozo341fMKue9 Aicinām reģistrēties savlaicīgi, vietu skaits ierobežots.*

 

.

* Ja dalībnieks atsauc dalību seminārā pēc 15. aprīļa, dalības maksa netiek atmaksāta. Dalībnieka vietā semināru drīkst apmeklēt cita persona, iepriekš rakstiski atsūtot dalībnieka vārdu un uzvārdu biedrībai “Sabiedrība par atklātību – Delna”, rakstot uz ti@delna.lv.

.

PROGRAMMA LEJUPIELĀDEI

.

Sabiedrība par atklātību – Delna jau 20 gadus iestājas par atklātību Latvijā un dibināta kā starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International nodaļa Latvijā. Delnas mērķis ir veidot atklātu, taisnīgu un demokrātisku sabiedrību, kas ir brīva no korupcijas politikā, valsts un privātajā sektorā, kā arī personu savstarpējās attiecībās.

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52