×

PĀRCELTS! AICINĀM PIETEIKTIES PRETKORUPCIJAS DATU HAKATONAM

UZMANĪBU! Ņemot vērā aktuālo epidemioloģisko situāciju, hakatons ir pārcelts uz 12. un 13. novembri un darbu attālināti.

Kā novērst korupciju, izmantojot datus?

Korupcijas risku identificēšana un tendenču savlaicīga izzināšana ir atslēga uz atklātu un no korupcijas brīvu publisko pārvaldi.

Aicinām datu analītiķus, datu zinātniekus, programmētājus, žurnālistus, sabiedriskos aktīvistus un citus interesentus pieteikties “Korupcijas risku identificēšanas ideju hakatonā”.

Hakatonā izmantosim atvērtos, publiski pieejamos un hakatonam īpaši sagatavotos datus, lai ģenerētu idejas un radītu tehnoloģiskus vai analītiskus produktus, kuri palīdzētu identificēt korupcijas riskus publiskajā pārvaldē.

Hakatona dalībniekiem būs pieejami Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB), Uzņēmumu reģistra (UR), Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) atvērtie un speciāli hakatonam sagatavotie dati, kā arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) publiskās datu bāzes.

Organizatori: Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, Valsts administrācijas skola un “Sabiedrība par atklātību – Delna”. VAS pasākumu līdzorganizē no projekta “Valsts pārvaldes cilvēkresursu profesionālā pilnveide korupcijas novēršanas un ēnu ekonomikas mazināšanas jomā” līdzekļiem.

PIETEIKŠANĀS līdz 10.11.2021. -> https://ej.uz/pretkorupcijas-hakatons

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52