×

PASĀKUMS: KĀPĒC UZŅĒMUMAM BŪT ATKLĀTAM – SITUĀCIJA LATVIJĀ UN ATKLĀTĪBAS PRINCIPI

Aicinām piedalīties “Sabiedrības par atklātību – Delna” (Delna) organizētajā tiešsaistes pasākumā “Kāpēc uzņēmumam būt atklātam. Situācija Latvijā un atklāta biznesa principu prezentācija”.

Runāsim par to, kā informācijas atklātība palīdz mazināt korupcijas riskus uzņēmumos. Iepazīstināsim ar Delnas pētījumu par biznesa vides atklātību, prezentēsim Delnas izstrādātos kritērijus, kā arī aicināsim uzņēmumus pievienoties iniciatīvai par atklātu biznesa vidi Latvijā

Delna šobrīd īsteno projektu par biznesa integritātes un atklātības veicināšanu uzņēmumos Latvijā, ko atbalsta Zviedru institūts, Zviedrijas Karalistes vēstniecība Latvijā un Atklātības fonds. Ar šo projektu Delna plāno mudināt uzņēmumus publiskot informāciju par uzņēmuma pretkorupcijas politiku un procedūrām, palīdzēt uzņēmumiem saprast, kāda būtu labākā prakse informācijas publiskošanā, un aktualizēt korupcijas novēršanas pasākumu ieviešanu un uzlabošanu uzņēmumos kopumā.

Pasākuma programma pieejama šeit ->.

Pasākuma video ieraksts ->

Aicinām iepazīties ar projekta laikā tapušiem materiāliem:

KOPSAVILKUMS: LATVIJAS UZŅĒMUMU ATKLĀTĪBA UN PRAKSE PRETKORUPCIJAS DATU ATKLĀŠANĀ

KOPSAVILKUMS: LATVIJAS BIZNESA VIDE CEĻĀ UZ LIELĀKU INTEGRITĀTI UN ATKLĀTĪBU

 

“Sabiedrības par atklātību – Delna” projektu “Ceļā uz atklātu biznesa vidi Latvijā” finansē Zviedru institūts un Atklātības fonds, atbalsta Zviedrijas Karalistes vēstniecība Latvijā.

 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52