×

AICINĀM PIETEIKTIES MOTIVĒTUS STUDENTUS PRAKSEI DELNĀ

“Sabiedrība par atklātību – Delna” (Delna) aicina pieteikties motivētus studentus PRAKSEI vai BRĪVPRĀTĪGAJAM DARBAM! Meklējam aktīvus un uzņēmīgus politoloģijas, jurisprudences, projektu vadības vai komunikācijas studentus.

Ja Tev patīk sevi izaicināt un rūp demokrātijas un atklātības stiprināšana, vēlies sniegt savu ieguldījumu pilsoniskajā sabiedrībā, aicinām pieteikties!

Pieteikšanās anketa un praktikanta darbu apraksts šeit –>.

Mēs sniedzam atbalstu trauksmes cēlējiem, aktīvi sekojam līdzi un iesaistāmies Saeimas darbā, analizējam pašvaldību darbu – gatavojam trešo Pašvaldību atklātības indeksu, pētām pašvaldību darbinieku un deputātu ētikas kodeksus u.c., organizējam dažādus pasākumus, diskusijas, kā arī gatavojamies dalībai šī gada Delnas diskusijai sarunu festivālā LAMPA 9. jūnijā Cēsīs u.c. Ja šis Tevi interesē, tad prakse Delnā ir iespēja Tev!

Delna ir starptautiskās pretkorupcijas organizācijas Transparency International nodaļa Latvijā un šī prakse ir iespēja iegūt pieredzi Latvijā un ārvalstīs plaši atpazīstamā nevalstiskajā organizācijā, kas strādā ar korupcijas novēršanas, demokrātijas un atklātības stiprināšanas jautājumiem.  Šī būs prakse, kurā, iepazīstoties tuvāk ar Delnas darbības jomām: 

  • izvēlēsies savu interešu un tēmu loku un Delnas darbinieku vadībā audzēsi zināšanas un prasmes, lai kļūtu par profesionāli, 
  • mācīsies iedziļināties jautājumā pēc būtības un veikt uzdevumus jēgpilni,
  • strādāsi kopā ar jomas ekspertiem un pētniekiem Latvijā un ārvalstīs. 

 

 

Gaidām Tavu pieteikumu līdz 2023. gada 7. maijam, ar praktikantu slēgsim līgumu un vienosimies par prakses ilgumu un konkrētiem uzdevumiem. Pieteikšanās anketa un praktikanta darbu apraksts šeit –>.

Ja pazīsti kādu, kuram šī prakse varētu interesēt? Pārsūti šo ziņu tālāk.

 

Šīs aktivitātes rīkošanu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par saturu atbild biedrība “Sabiedrība par atklātību – Delna”. 

 

 

Pievienot komentāru

  • deputati uz delnas
  •  

    Screen Shot 2018-01-22 at 16.07.52